به گزارش مشرق، ماليدن آب پياز به صورت از ايجاد لکهها جلوگيري ميکند. و از مخلوط آب پياز و عسل ميتوان به عنوان يک کرم ضد چروک استفاده کرد.
پياز سرشار از ويتامين C، کلسيم، منيزيم، فسفر، پتاسيم، سديم، گوگرد و اسيد فوليک و مقدار کمي آهن، مس و روي است که تاکنون تحقيقات زيادي براي اثبات خواص آن صورت گرفته است.
خوردن پياز در پيشگيري از پوکي استخوان مؤثر است؛ چرا که پياز با جلوگيري از کاهش مواد معدني به ويژه کلسيم موجود در سلولهاي استخواني از بروز پوکي استخوان جلوگيري ميکند.
پژوهشگران دانشگاه برن سوئيس، ترکيبي در پياز شناسايي کرده اند که از کاهش حجم استخوان و پوکي آن جلوگيري مي کند. اين ماده در پيش گيري در کاهش نيافتن مواد مصرفي ـ به ويژه کلية سلول هاي استخواني ـ تأثير زيادي دارد.
پياز، قند خون و کلسترول را پايين ميآورد.
پياز يکي از گياهان بسيار قديمي است که انسان آن را شناخته و در غذاي خود استفاده ميکرده است در کتابهاي پزشکان قديم از پياز به سبب داشتن الياف و ويتامين ها و فلزات به عنوان داروخانه اي کامل نامبرده شده است.
بوي آن ميکروبهاي مضر را از بين ميبرد.
قند خون را کاهش ميدهد.
از ابتلا به سکته جلوگيري ميکند.
قلب را فعال ميکند و کلسترول را کاهش ميدهد.
گردش خون را تقويت ميکند.
به سبب داشتن آنتي اکسيدان، تنش و نگراني را از بين ميبرد.
الياف غذايي آن دستگاه هاضمه را تقويت ميکند.
پياز از سرطان ريه جلوگيري ميکند؛
مواد شيميايي موجود در پياز خطر ابتلا به سرطان ريه را کاهش ميدهد. مواد «فلاونويد» از دچار شدن به انواع بيماريها جلوگيري ميکند و به وفور در پياز يافت ميشود.
پياز براي پوست بسيار مفيد است. زيرا خون را تصفيه ميکند و در نتيجه رنگ چهره زيباتر و جذابتر ميشود.
همچنين پياز به دليل داشتن گوگرد باعث افزايش رشد موهاي سر ميشود. پياز به دليل داشتن آهک، دندانها را محکم ميکند و باعث استحکام استخوان بندي بدن ميشود... بنابراين خوردن پياز در کودکان مبتلا بهنرمي استخوان و سالمندان مفيد است.
اگر سرما خوردهايد، چند پياز را برش داده و در نقاط مختلف خانه قرار دهيد.... پياز مانند يک دستگاه تصفية هوا از ابتلاي ساير اعضاي خانواده به اين بيماري جلوگيري خواهد کرد.
همچنين اگر خارج خانه غذا مي خوريد، پياز را همراه آن مصرف کنيد، زيرا مادهاي در پياز وجود دارد که از مسموميت غذايي حاصل از خوردن گوشت مانده جلوگيري مي کند.
اگر شخصي به دليل مصيبت وارده دچار حملات عصبي شده، پيازي را بهدو نيم کرده و جلوي بيني او بگيريد.
پيازچه فوايد متعددي دارد. بهتازگي متخصصان علوم تغذيه فرانسه دريافهاند که پيازچه ادرارآور است زيرا ?? در صد آن را آب تشکيل ميدهد.
در پيازچه ??? ميلي گرم پتاسيم و ? ميلي گرم سديم و ?? گرم کالري است.
دانشمندان دريافتهاند که بخش سفيد رنگ پيازچه داراي مواد قندي است که در ادرار کردن تأثير ميگذارد و بخش سبز آن ويتامين«ث» دارد که دستگاه دفاعي بدن را تقويت ميکند. و ? ميلي گرم ماده کاوتين پيازچه به بازسازي سلولها کمک ميکند.
همچنين پياز به دليل داشتن ماده گلوکوزين که مشابه هورمون انسولين است، قند خون را تنظيم ميکند.
گفتني است، خوردن نصف پياز متوسط در روز ?? درصد از مقدار کلسترول بد خون را کاهش ميدهد و به جاي آن باعث افزايش کلسترول خوب خون ميشود. پياز منبع غني نوعي اکسيدان است که از بروز سرطان در افراد جلوگيري ميکند.
اين گياه خوراکي از بيماري آب مرواريد در چشم نيز جلوگيري ميکند و بنابراين مصرف آن به افراد مسن توصيه ميشود.